KERESÉS

Menu

Számlamásolat küldése email mellékletként

Számlamásolat email mellékletként küldését a CCN rendszerbe beépíthető bővítmény biztosítja, amihez a programkönyvtár Plugins mappájában található Cobra.Conto.Invoice.InvoiceMailer.dll alkalmazásba vétele szükséges. A Cobra.Conto.Invoice.InvoiceMailer.dll által egy navigátor és egy PostProcess bővítménnyel bővíthető a CCN rendszer.

A navigátor bővítmény hatására új menüpont jelenik meg a Számlakészítés/Karbantartás gyűjtőmenü alatt Számla email küldési beállítások néven:

  •  Az itt megnyíló ablakban lehet megadni, hogy milyen módon és melyik Számlaállományba rögzített számlákra vonatkozik az email küldés számlamásolat melléklettel.
  • Az Email sablon mezőbe a Törzsadatok/Cég/Email beállítások/Paraméterek menüpont hatására megnyíló ablakban a Számlaértesítő típushoz rögzített Megnevezések közül lehet választani.
  • Ha a Cserélhető sablon jelelő négyzet jelölésre kerül, akkor az Email sablon a számla rögzítésekor cserélhető a Paraméterek ablakban rögzített más Megnevezésre.
  • A Rákérdezés jelölés abban az esetben hatásos, ha a számla véglegesítése egyenként történik. Abban az esetben eldönthető, hogy az adott számla alapján induljon számlamásolat küldés email mellékletként vagy ne történjen küldés.

 

A PostProcess bővítmény eredményes működéséhez Cobra Message Server működő állapotra állítása szükséges.

A PostProcess bővítmény a számlák véglegesítésekor a Számla email küldési beállítások szerint lép működésbe.

Print Friendly, PDF & Email
Top