KERESÉS

Menu

Az Értékesítés modulról általában

A CobraConto.Net rendszer Értékesítési moduljának célja a felhasználó cég értékesítési folyamatainak támogatása.

Az értékesítési folyamat belépési pontja szabadon választható, kezdhető az ajánlattal, de mód van arra is, hogy csak a rendeléseket, vagy teljesítéseket rögzítsék a rendszerbe. A teljesítés végkimenetele paraméterezéstől függően lehet raktári mozgás (alapesetben kiadás, át nem vett áruk esetén bevétel), amelyből külön szállítólevél is készülhet és/vagy közvetlenül számlázás.

 

A kiadott ajánlat több verzióban és opciókkal bővítve készülhet el, melyből az összes vagy egyes tételeket a vevő megrendel. Természetesen egy vevőnek több élő, még teljesítetlen vagy teljesítés alatt lévő rendelése is lehet a rendszerben. Ezeket bizonylatonként egyesével (toló módszerrel) vagy egyes tételeket kiválasztva (húzó módszerrel) teljesíthetünk a vevő felé.

Minden bizonylathoz csatolható dokumentum, fájl, kép a Csatolmány fülön, illetve a Feladatok fülnél feladat vehető fel az adott ügylethez. Ez utóbbi funkció a Feladat/Eseménykezelő modul része és licencköteles.

Az Értékesítés / Állományok felügyelete menüpontban létrehozhatóak az állományok, amelyeket az Értékesítés modul használ. Az állományok létrehozásával, paraméterezésével szabható testre az Értékesítési modul használata.

Print Friendly, PDF & Email
Top