KERESÉS

Menu

Főkönyvi kivonat

A Főkönyv / Főkönyvi kivonat menüpontban a főkönyvi kivonat Excelbe exportálható táblázatos lekérdezés vagy nyomtatható lista formájában is lekérhető.

Szűrhetünk adóévre, időszakra és számlaosztályra.

További beállítások:

  • Időszak előtti (nyitó) egyenleggel: bejelölve a kiválasztott adóév forgalma jelenik meg a kiválasztott időszak kezdetéig. Vagyis azon tételek összesített forgalma jelenik meg a Tartozik nyitó, Követel nyitó és Nyitó egyenleg oszlopokban, melyek könyvelési dátuma kissebb a megadott időszak kezdetétől.

  • Évnyitó tételek: a program évnyitás funkcióival létrehozott nyitó vevő és szállító bizonylatok, illetve a mérleg számlák nyitását könyvelő vegyes bizonylatok értendők ez alatt.
  • Évzáró tételek: a program főkönyvi zárás funkciójával létrehozott vegyes (5, 8, 9 számlaosztályok zárása) bizonylatok értendők ez alatt.
  • Könyvelési réteg: a CobraConto.Net rendszer 2 rétegben képes főkönyvi könyvelést végezni. Az alapértelmezett és amennyiben az adóévnél használatban van, a párhuzamos (általában USGAAP vagy IFRS) réteg között válthatunk a rádiógombokkal.

 

Az egyes összesítő sorokra kattintva pedig a kiválasztott számlaszám kartonját nyitja meg a program:

 

A Főkönyvi kivonat [Nyomtatvány] gombjára kattintva a nyomtatási kép megjelenítőt nyitja meg a program, ahol a lehetőség van összesítési és számlaszám mélység illetve számlaszám tartományra szűrve is adatot kinyerni. Választhatunk a T/K vagy a +/- egyenleget megjelenítő formátumok közül:

A riport nyelvesíthető és több formátumban is exportálható.

Print Friendly, PDF & Email
Top