KERESÉS

Menu

CobraConto.Net 2024.3SP2 változásnapló

Csatolmánykezelés

Funkcióbővülés
  • A 2024.3 verziótól kezdve a bizonylatokhoz tartozó értesítő emailekhez csak akkor kerül csatolásra a bizonylat csatolmánya, amennyiben az jelölve van, mint értesítő üzenet csatolmánya:

    Alapértelmezés szerint a csatolmány nem tartalmazza ezt a jelölést. Amennyiben azt szeretnénk, hogy minden csatolmány alapértelmezetten csatolandó legyen az értesítő üzenetekhez, akkor az Admin program Rendszerbeállításai közt a Csatolmány.Értesítés.Bekapcsolt paramétert állítsuk 1-re és onnantól a fájl csatolásakor alapértelmezetten küldendő lesz a csatolmány az emaillel.

 

Számlakészítés

Funkcióbővülés
  • Új mező került a számlaíró ablakra, melyben az adott számla által generált készletmozgás dátumát adhatjuk meg, amennyiben el kívánunk térni a rendszerbeállítástól. (Ez a rendszerbeállítás adja meg, hogy a számla mely dátuma alapján készüljön a készletmozgás). A mezőt az Egyéb adatok / Paritás / készlet fülön találjuk:

    Kitöltésével tehát a készletmozgás dátuma az itt kézzel megadott lesz, üresen hagyva pedig a szokásos módon a Számla.Raktár.MozgásDátum.Alapértelmezett rendszerbeállítás alapján kerül majd rögzítésre.

 

Pénzügy

Hibajavítás
  • Folyószámla értesítések: amennyiben csekkes fizetési felszólító formátumot használtunk, a nyomtatványra nem kerültek rá az adatok. Javítva.
  • A Folyószáma értesítések / Karbantartás / Értesítési beállítások ablakon nem volt lehetséges az alapértelmezés megváltoztatása. Javítva.
  • A K&H Webelectra felülete nem tud csak 1 közlemény sort importálni, emiatt az utalási megbízás 3 közlemény sorát ebbe az 1 sorba vonja össze a program.
Funkcióbővülés
  • Banki kivonaton a tranzakció mostantól törtölt bizonylattal nem összepontozható. Például, amennyiben törölt státuszú bejövő számlára kiegyenlítést pontoznánk:

 

Készletkezelés

Hibajavítás
  • A Készlet áttekintés lekérdezés nem vette figyelembe a “Beszerzés alatt” értékénél a Teljesítendő pipa állapotát. Javítva.

 

Értékesítés

Funkcióbővülés
  • Mostantól az értékesítési rendelés kitöltése során lehetőség van a termékek tallózására a készletinformációk betöltése nélkül is, így gyorsítva a rendelésfelvitelt. A cikkek bizonylatra emelése előtt ehhez a rendelés rögzítő ablakon a “Készletinformációk terméktallózáskor” kapcsolót kell kikapcsolni:

    Hatására a terméktallózó ablakon a különböző mennyiségi információk nem kerülnek kigyűjtésre, ezáltal sokkal gyorsabban történik a megjelenítés.

 

Mérleg

Hibajavítás
  • 80 karakternél hosszabb mérlegsor megnevezés összeomlást okozott. Javítva.

 

Munkalap

Funkcióbővülés
  • Mostantól a munkalap író ablakokból az értékesítési adatokat (Élő rendelés / Készlet – rendelés / Beszerzés alatt / Ár) is tartalmazó terméktallózó ablak nyílik meg.
Print Friendly, PDF & Email
Top