KERESÉS

Menu

Főkönyvi események könyvelési adatai

A gyűjtőmenü alatti három menüpont segítségével az eszköznyilvántartási adatokból kigyűjtés készíthető, hogy kiválasztott időszak főkönyvi eseményei alapján milyen  főkönyvi könyvelések szükségesek. A kigyűjtésekből nyomtatott listák helyettesíthetik az eszköznyilvántartásból közvetlen főkönyvi feladást, tehát feladási listaként alkalmazhatók egy CCN rendszeren kívüli főkönyvi rendszer részére, vagy egyeztető lista szerepet tölthetnek be a főkönyvi könyveléssel történő egyeztetéshez.

Tételes

A Tételes menüt indítva, kiválasztott adóév megadott időszakához tartozó egy főkönyvi mozgástípus, vagy az összes főkönyvi mozgástípus eseményei alapján szükséges főkönyvi könyvelés tételesen kerül kigyűjtésre. A tételes kigyűjtés végén a főkönyvi könyvelést összevontan, kivonatosan is megjeleníti a program:

Gyűjtő bontásban

A Gyűjtő bontásban menüt indítva, a program hasonlóan tételes kimutatást készít, kiegészítve azokat a tételeket a gyűjtőkód bontással, amelyik könyvelési tételhez tartozik gyűjtőkódra könyvelés is.

Kivonat

A Kivonat menüt indítva, a program kivonatosan jeleníti meg a beállított időszakhoz tartozó főkönyvi könyvelést. A menüpont hatására megnyíló ablakban beállítva a Gyűjtő bontásban kapcsolót, az adott kivonat tétel után a program megjeleníti gyűjtőkódonként az adott könyveléshez tartozó gyűjtőkódra könyvelést is:

Print Friendly, PDF & Email
Top