KERESÉS

Menu

Munkalap számlázása

A munkalapok tallózó ablakából a Számlázás opciót legördítve több műveletből választhatunk:

Munkalap számlázása

Számlázandó típusú munkalap esetén ezzel a paranccsal indítjuk az új számla létrehozását, mely egy megerősítő kérdés után azonnal a Számlakészítés modul számlaszerkesztő ablakát dobja fel adatokkal előtöltve:

A számlán természetesen még minden adat módosítható és előkészített vagy véglegesített státuszban menthető/nyomtatható a bizonylat. A számla mentése után a szoftver visszatér a munkalapok tallózó ablakába, ahol látható is a véglegesített számla sorszáma, vagy előkészített állapot esetén annak véletlenszerűen generált egyedi azonosítója:

img_5795c4ec76b4f

Készpénzes számla hozzárendelése

Amennyiben a munkavégző készpénzes számlatömbből írt számlát a megrendelőnek, ezen opció választása esetén rögzíthetjük azt a megjelenő ablakban:

Számla hozzárendelés

Amennyiben a munkalap leszámlázása megtörtént a Számlakészítés modulban, de nem rendelkezik kapcsolattal az érintett munkalap(ok)kal, ezen opció választásával a kijelölt munkalaphoz rendelhető egy általunk választott véglegesített számla. Ugyanaz a számla több munkalaphoz is hozzárendelhető.

Számlakapcsolat törlése

Amennyiben a munkalaphoz rendelt számlával meg akarjuk szüntetni a kapcsolatot (hibás összekapcsolás, sztornózás, stb miatt) válasszuk ezt a lehetőséget.

Kapcsolódó számla megnyitása

A munkalaphoz kapcsoló számlát könnyen megnyithatjuk és ellenőrizhetjük, előkészített státuszú kapcsolódó számla esetén pedig folytathatjuk azt ezt az opciót választva.

Print Friendly, PDF & Email
Top