KERESÉS

Menu

CobraConto.Net 2023.4 SP2 változásnapló

Keretrendszer

  • A Cobra.Admin program 2014-esnél régebbi SQL Server verzió esetén megtagadja az adatbázis frissítés végrehajtását:

 

Számlakészítés

Hibajavítás
  • Előkészített idegen nyelvű számla megnyitásakor a program újratöltötte a nyelvhez tartozó fej- és láb megjegyzéseket, így a korábban kézzel megadott és mentett szöveg felülíródott ezzel. Javítva.
  • Előlegszámla végszámlába emelése során az előleg tétel ÁFA típusa nem került átemelésre. Javítva.

Funkcióbővülés

  • A Véglegesített számlák tallózóablakból az ALT + F2 billentyűkombinációval megjelenő “Számlák pénzügyi feladása” funkció ablaka modernizálódott és új funkciót is kapott. A képen jelölve van az ALT + F2 hatására megjelenő ikon, melyre kattintva az ablak megnyílik:

    Az ablak azokat a kiválasztott számlatömbben szereplő számlákat listázza, melyekhez nem tartozik még pénzügyi bejegyzés. Ez megtörténhet valamilyen akadályozó adathiba vagy hibás paraméterezés esetén is. A feladandó számlákat az első oszlopban szükséges pipával jelölni:

    Mostantól az [Indít] gomb mellett található Véglegesítés pipával szabályozható, hogy a Pénzügy modulba utólagosan feladásra kerülő vevő bizonylat véglegesítve vagy előkészítve kerüljön rögzítésre. Az előkészített állapotban történő feladásra olyan esetben lehet szükség, ha a számláról hiányzik valamilyen adat, mely a pénzügyi bizonylat véglegesítését akadályozza, pl. kötelező gyűjtő.

    A pipa alapértelmezetten jelölve van, tehát véglegesített bizonylatok generálódnak a Pénzügy modulba. Az előkészített generáláshoz a pipát ki kell venni.

 

Pénzügy

Hibajavítás
  • Számláról történő visszatartás betallózásakor a kereső ablaknak a partner “Név a bizonylaton” adata került átadásra, nem pedig a neve, amivel a visszatartási megállapodás rögzítésre kerül. Javítva.
  • Kompenzáció rögzítésekor üres partner vagy deviza esetén a program figyelmeztet:

 

Értékesítés

Hibajavítás
  • Amennyiben egy teljesítésen kiválasztott formátum kép nélkül kértünk nyomtatásai képet, a program összeomlott. Javítva.
  • Az ajánlat író ablak véglegesítéskor hibát jelzett, ha nem partnertörzsből választott partnerrel, hanem kézi megadású partneradatokkal rendelkezett. Javítva.
Funkcióbővülés
  • A bankkivonat import során mostantól az Erste Electra 6.02-12-ből származó “Számlakivonat Export Formátuma Bővített Adattartalommal (Devizanemmel) – TEXT Export” elektronikus kivonat (.STM kiterjesztéssel) esetén a program felismeri az “Azonnali forint átutalás” típusú tranzakciókat.

 

Beszerzés

Hibajavítás
  • A Beszerzés modul saját terméktallózó ablaka az 50 karakternél hosszabb cikkszámra szűrve összeomlott. Javítva.

 

Tárgyi eszköz

Hibajavítás
  • Az Eszköz leltár funkció txt import során hibaüzenetet adott. Javítva.
Print Friendly, PDF & Email
Top