KERESÉS

Menu

Beállítások

A Törzsadatok / Cég / Beállítások útvonalon elérhető ablakon a rendszer több modulját érintő, általános beállítások találhatók.

Adószám azonosítók

A CobraConto.Net rendszerben szabadon paraméterezhetőek a partnertörzsben szereplő azonosítók fajtái, típusai. Ebben a szekcióban megadhatjuk, hogy mely azonosítót mely adószámként kívánjuk használni. Kitöltése elengedhetetlen számlakészítés esetén, mert ezen összerendelés alapján történik meg az adószámok számlán történő szerepeltetése.

 

Eseménygenerálás (eseménytípusok)

A szekcióban megadhatjuk az egyes események bekövetkeztekor automatán rögzítendő események típusait.

Feladat

Amennyiben egy feladat jóváhagyása vagy elutasítása megtörténik, a rendszer ezeket a feladattípusokat használja az automatán létrehozott eseményekhez. Például, amennyiben egy szerződéshez vagy érkeztetési bizonylathoz kapcsolódó jóváhagyási feladatot a felelős elutasít, a bizonylatra automatán rögzül erről esemény, mely követhetővé teszi a folyamat alakulását ilyen módon is:

Bizonylat

A rendszer képes a bizonylatok állapotváltozásainak / újranyomtatásának / email küldésének függvényében eseményeket generálni, amennyiben ebben a szekcióban kiválasztjuk a kívánt típusokat. Figyelni kell rá, hogy a kívánt bizonylatállománynál is jelölni kell az eseménygenerálás kapcsolót. Például egy értékesítési teljesítésen ennek köszönhetően láthatók a státuszok változásai időponttal, felhasználóval:

Kintlévőség-kezelés

A Folyószámla értesítések funkció által küldött értesítések és elvégzett szankcionálások bekövetkezte esetén rögzítendő típusok megadását tehetjük itt meg. Az eseménynapló bejegyzések között fogjuk ezeket megtalálni, amennyiben generálásuk megtörténik:

 
Print Friendly, PDF & Email
Top