KERESÉS

Menu

Számlaosztály összesítő

A Főkönyv / Számlaosztály összesítő menüpontban adóév és időszak megjelölésével listázhatók az egyes számlaosztályok összesítve.

A táblázatban a [0-4] számlaosztály összesen háttérszíne szürke és nagyobb a betűmérete (Tahoma, 11), az [5-9] számlaosztály összesen háttérszíne szürke vagy zöld, ha nyereséges (követel egyenlegű) és nagyobb a betűmérete (Tahoma, 11).

További beállítások:

  • Évnyitó tételek: a program évnyitás funkcióival létrehozott nyitó vevő és szállító bizonylatok, illetve a mérleg számlák nyitását könyvelő vegyes bizonylatok értendők ez alatt.
  • Évzáró tételek: a program főkönyvi zárás funkciójával létrehozott vegyes (5, 8, 9 számlaosztályok zárása) bizonylatok értendők ez alatt.
  • Könyvelési réteg: a CobraConto.Net rendszer 2 rétegben képes főkönyvi könyvelést végezni. Az alapértelmezett és amennyiben az adóévnél használatban van, a párhuzamos (általában USGAAP vagy IFRS) réteg között válthatunk a rádiógombokkal.

 

A [Nyomtatávány] gombra kattintva megtekinthetjük és nyomtathatjuk a listát.

 

A számlaosztályok sorai gyorslinként funkciónálnak, így megnyithatók az egyes számlaosztályok közvetlenül az ablakból:

A megnyíló ablak valójában a Főkönyvi kivonat, az adott számlaosztályra szűrve, azáltal, hogy azon a számlaszám szűrő a kiválasztott számlaosztály kezdő számjegyére, kódjára van beállítva.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Top