KERESÉS

Menu

Eszköz keresése, megnyitása

Kereső felület

Az Tárgyi eszköz\Eszközök menüpont hatására az Eszközkeresés ablak nyílik meg. Az ablakba többféle szűrőbeállítást alkalmazva lehet eszközöket kigyűjtetni.

Az Eszköz állomány legördülő mezőben a Karbantartás\Eszköz állományok menüpontban létrehozott állományok közül választhatunk, ezzel is szűkítve a az eszközök listáját. Az ablakban látható többi szűrő beállítási lehetőség (név, gyári szám, referenciaszám, stb.) magától érthető. A Megnyitás funkció hatására megnyílik a kijelölt eszköz minden adatát tartalmazó ablak. A Törlés funkció funkciótér jogosultsághoz kötött, részletes leírása az Eszközök törlése bejegyzésben olvasható.

asset_browser

Az ablakban az Adattartalom feliratú lenyitható mező mellett további két lenyitható mező látható. Az egyik felirat nélkül, és a másik csoport felirattal. Az Adattartalom mezőbe a kiválasztás alapállapotban minden eszköz, ami mellett úgy a felirat nélküli mező, mint a csoport feliratos mező inaktív.

Az Adattartalom mezőbe a leírt eszközök beállítást választva lesz aktív a felirat nélküli mező. Ebben az esetben kiválasztható lesz, hogy adótörvény szerint, számviteli törvény szerint, vagy mindkét törvény szerint leírt eszközökre történjen a szűrés. Az Adattartalom mezőbe a csoportos eszközök beállítást választva lesz aktív a csoport feliratos lenyitható mező.

Eszköz státuszok

Aktív és számviteli trv. Szerinti nettó értékkel rendelkezik
Aktív de számviteli trv. Szerinti nettó értékkel nem rendelkezik
Eladott, kivezetett
Selejtezéssel számviteli trv. szerint kivezetett
Print Friendly, PDF & Email
Top