KERESÉS

Menu

CobraConto.Net 2021.6.1 változásnapló

Felhasználói felület

Funkcióbővülés
  • A felhasználói felületen a menüterület melletti osztóvonal vonal mostantól elmozgatható, így több (vagy kevesebb) helyet hagyva a menüfának. Kilépéskor a beállítást a program elmenti a belépett felhasználóhoz, és következő belépéskor is betölti:

Számlakészítés

Hibajavítás
  • Új számlába történő szállítólevél import során nem állt be a számla számviteli és ÁFA teljesítési dátum szállítólevél mozgásdátumára. Javítva. Figyelem, a dátumok beállítása csak az első szállítólevél importjakor történik meg!

 

Pénzügy

Hibajavítás
  • Évnyitás során a vevő ill. szállító naplókhoz rendelt visszatartási naplók beállítása az új adóévi állományokban nem történt meg. A 2021.6.1 verziótól kezdve a (3.) Pénzügy / (3.b) és (3.c) lépésében a forrás adóévben a naplókhoz rendelt fizetés visszatartás naplók is hozzárendelődnek az új adóévi másolatukhoz, amennyiben a napló és a hozzátartozó visszatartás napló nyitása egy lépésben megtörténik. Ha több lépcsőben történik a nyitás, előre véve a visszatartásos állományokat, akkor az új évben továbbra is kézzel kell utólag összerendelni a naplókat.
  • A vevő / szállító nyitott tételek átemelése az évnyitás után kitörölt előző évi bizonylatot nem kezelte le az új évben, tehát, az új adóévben a korábban átnyitott bizonylat élő maradt. Most már azt is kitörli.
  • Először átnyitott, majd később átértékelt kimenő és bejövő számláknál az átértékelés során az új adóévbe átmásolt nyitó számlákon az Átértékelés előtti, eredeti árfolyam nem került frissítésre. Javítva.

  • Bejövő / Kimenő Számla letöltéskor a hibát kaptunk, ha a partner adószáma nem csak az első nyolc számjegyet (Törzsszám) tartalmazta. Javítva.
  • Bejövő / Kimenő Számla letöltéskor, ha a számla kiállítója csoportosan adja fel a számlákat (pl. szamlazz.hu rendszert használ) és egyazon napon több számlát is kiállít, a CobraConto.Net-be a letöltés után mindig ugyanaz a bejövő számla nyílt meg. Javítva.
  • A banki kivonat feldolgozás során az automatikus összevezetés funkció a banki tétel sablonhoz rendelt gyűjtők kategória adatait nem emelte be. Javítva.

 

Tárgyi eszköz

Hibajavítás
  • Meglévő tárolási hely érvénytelenítésekor összeomlott a program. Javítva.

 

Lekérdezés építő

Hibajavítás
  • Felhasználói lekérdezések ablakában a “Statikus felirat”szövege nem töltődött be az Alapérték mezőbe, emiatt az nem jelent meg. Javítva. Figyelem, a megjelenő szöveg tehát az Alapérték mező tartalma:

Print Friendly, PDF & Email
Top