KERESÉS

Menu

CobraConto.Net 2022.6.2 változásnapló

Számlakészítés

Hibajavítás
  • Adószámmal rendelkező természetes személy részére adószám nélkül, természetes személyként eljáró vevő részére kiállított számla érvénytelenítése során a sztornó számlán az Adószámmal rendelkezik jelölés is aktív lett. Javítva.

 

Pénzügy

Hibajavítás
  • A Pénzügy kontír lista megnyitáskor nem reflektálta az aktuális adóévet. Javítva.

  • A Rögzítési lista nem vette figyelembe a Sorszám tartomány szűrést. Javítva.

 

Mérleg

Hibajavítás
  • A Mérleg ill. Mérleg (fekvő formátumban) nyomtatványokon az Előző év oszlopban a számok 1000-es tagolása nem volt megfelelő. Javítva. Frissítendő riportok:

 

Tárgyi eszköz

Funkcióbővülés
    • A Befektetési tükör listán mostantól külön szekcióban szabályozható, hogy a listán megjelenő eszköz azonosító a referencia szám, a leltári szám, vagy egyszerre mindkettő legyen:

      A lista első oszlopa a választástól függően az alábbi módokon jelenik meg:

Ref.szám Leltári szám Mindkettő

Az Admin programban a Nyomtatási formátumok / Internetes frissítés funkcióval a nyomtatványt (rv. 25.12) frissíteni szükséges!

  • A Főkönyvi feladási lista (tételes) -en mostantól külön szekcióban szabályozható, hogy a listán megjelenő eszköz azonosító a referencia szám, a leltári szám, vagy egyszerre mindkettő legyen:

    Az Admin programban a Nyomtatási formátumok / Internetes frissítés funkcióval a nyomtatványt (rv. 26.7) frissíteni szükséges!

Print Friendly, PDF & Email
Top